Apie CHAZZ

CHAZZ vieninteliai profesionalūs, labai lietuviški daržovių  traškučiai, kurie gimsta Trakų rajone.

Traškučiai CHAZZ. Gamykloje

😍 KEPAMI ŽEMESNĖJE TEMPERATŪROJE NEI ĮPRASTI TRAŠKUČIAI

Įprasti, masiniai bulvių traškučiai kepami aukštoje, 180-190 C siekiančioje temperatūroje, kuri oksiduoja kepimo aliejų, degina angliavandenius versdama juos akrilamidais. CHAZZ traškučiai kepami nedidelėmis porcijomis, lėčiau ir žemesnėje vidutinėje 150 C temperatūroje, todėl yra traškesni, o juose galite rasti ne tik bulvių, bet ir kitų daržovių, kurios daro traškučius daug įdomesniais!

😍 BE KONSERVANTŲ IR SKONIO STIPRIKLIŲ

Rinkdami prieskonius norime būti tikri, kad šviežių, ką tik iškeptų traškučių skonį sustiprins natūralūs prieskoniai, kuriuose nėra konservantų ir dirbtinių skonio stipriklių. Šių natūralių prieskonių dedame tik tiek, kiek būtina, nes norime, kad valgydami jaustumėte natūralų bulvių skonį.

😍 NATŪRALIŲ, LIETUVIŠKŲ DARŽOVIŲ TRAŠKUČIAI

Visos daržovės – natūralios, augintos Lietuvos ūkininkų, tad CHAZZ daržovių traškučiai – išskirtinai lietuviškas produktas! ❤  Nors esame lietuviškas startuolis, mūsų Lietuvoje pagamintus daržovių traškučius jau valgo žmonės daugiau nei 10-yje šalių!  

🍀 BE GLIUTENO, TINKA IR VEGANAMS

CHAZZ traškučiuose nerasite glitimo, o vertinantiems veganišką mitybą sukūrėme ne vienus jiems tinkančius traškučius ir net specialų, degustacinį rinkinį!

Traškučiai CHAZZ gamtoje

CHAZZ yra kettle traškučiai

Kuo skiriasi kettle traškučiai nuo įprastų?

Pagrindinis kettle ir įprastų traškučių skirtumas – kepimo būdas.

Įprasti bulvių traškučiai nepertraukiamos gamybos linija (angl. continuous frying line). Šiuo įprastu būdu bulvės kepamos ant specialios juostos, nešančios bulves pro visada vienodai karštą aliejų. Kettle traškučiai kepami naudojant metodą, vadinamą porcijiniu kepimu (angl. batch cooking), kuomet į katilą bulvės patenka mažomis porcijomis.

Kadangi į katilą patenka šaltos daržovės, aliejus atvėsta, todėl kiekvienas gaunamas traškutis – unikalios formos, ir traškesnis. Kepdami lėčiau ir ilgiau, traškučiai išlaiko tikros bulvės skonį – tai ko gero svarbiausia natūralių traškučių mėgėjams!

Beje, jei gaminate traškučius namie, jie taip pat yra kettle traškučiai, nes kepami labai panašiai, porcijiniu kepimo būdu 😊

O tam, kad valgyti būtų įdomu, mes džiazuojame toliau ir į bulvių traškučius įmaišome įvairių daržovių. Dalinkitės savo ir sekite mūsų džiazavimą Facebook’e ir Instagram’e paskyrose! 

Skanių akimirkų!

Džiazuojanti CHAZZ komanda

Į viršų